header comfi
Zorgeloos isoleren - zwart-geel-1

ZORGELOOS ISOLEREN? MET COMFI NATUURLIJK!

Isoleren moeilijk? Niet met onze gebruiksvriendelijke COMFI totaaloplossingen voor doe-het-zelvers.  Daarmee breng je je isolatieklus vlot tot een goed einde, ook als je geen ervaring hebt. Bovendien ben je steeds zeker van de betrouwbare ISOVER kwaliteit.

Of je nu een dak of een wand wil isoleren volgens de huidige isolatienormen, in het COMFI assortiment vind je snel een duurzame oplossing op maat. Dankzij de overzichtelijke info op de verpakking ontdek je meteen welke isolatie en toebehoren je nodig hebt. De lichte verpakkingen bevatten de juiste hoeveelheid isolatie voor je klus en passen gewoon in je auto. 

Dankzij het COMFI assortiment van ISOVER wordt zelf isoleren haalbaar en betaalbaar. Zo kan je zorgeloos aan de slag voor een maximaal comfort. Daarna is het genieten van de talrijke isolatievoordelen. In de winter blijft je woning lekker warm, en in de zomer aangenaam koel. Omdat er minder energie nodig is om je woning te verwarmen, houd je bovendien je energiefactuur onder controle. Zo verdien je je investering snel terug.

Opgelet! Tijdelijke premie voor dakisolatie!

Meer info kan je hier terugvinden.

Ontdek de juiste COMFI oplossing voor jouw isolatieklus

Icoon hellend dak.ai (2)

Een hellend dak isoleren

COMFI ALU

Heeft je hellend dak een dakstructuur met verticale balken en regelmatige keperafstanden? Gebruik dan COMFI ALU  samen met de COMFI Tape als totaaloplossing voor jouw dak!

Ontdek hier

Icoon hellend dak.ai (2)

Een hellend dak isoleren

COMFI UNI

Heeft je dak zowel horizontale als verticale balken? Kies dan voor COMFI UNI samen met de juiste toebehoren als totaaloplossing voor jouw dak! 

Ontdek hier

2

een scheidingswand isoleren

COMFI PANEL

Wil je een scheidingswand isoleren? Gebruik dan COMFI panel: een soepele glaswolplaat met uitstekende akoestische en thermische prestaties

Ontdek hier

GA ZELF AAN DE SLAG!

Ontdek aan de hand van onze praktische tutorial hoe u uw dak moet isoleren in slechts enkele stappen!

HubSpot Video
Web mascotte+tekst NL

Een vraag over isoleren?

Heb je een vraag over over ons assortiment of isoleren in het algemeen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We adviseren je graag!

Contacteer ons

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

ISOVER begeleidt jou tijdens je isolatieklus, van idee tot realisatie. Wil je graag isolatietips krijgen? Nieuwe isolatie-oplossingen leren kennen? Op de hoogte blijven van de isolatienormen? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.