COMFI uni

Geschikt voor het isoleren van een hellend dak met onregelmatige keperafstanden

De eerste stap bij het energiezuinig maken van je woning? Je dak isoleren! Een dak dat zowel uit horizontale als verticale balken is opgebouwd, ook wel een gordingdak genoemd, isoleer je met COMFI UNI. Dit glaswoldeken is speciaal ontwikkeld voor het isoleren tussen kepers of regelwerk. Deze elastische dakisolatie past zich aan alle tussenafstanden aan. Zo schiet de plaatsing snel op. Dankzij het zachte comfortvlies is het ook nog eens fijn werken.

Een hellend dak met regelmatige keperbreedtes? Dan gebruik je beter COMFI ALU dakisolatie, die je luchtdicht afplakt met COMFI Tape.

Comfi Uni samen

voordelen van comfi uni

Isover Smile Wit Lambdawaarde 0.035
Isover Smile Wit Ideaal voor het isoleren van hellende of platte daken met onregelmatige keperafstanden
Isover Smile Wit Een dubbele isolatie van je gordingendak zonder timmerwerken
Isover Smile Wit Geen risico op koudebruggen
Isover Smile Wit Laag gewicht voor een makkelijk transport
Isover Smile Wit Snel en eenvoudig te versnijden dankzij markeringen om de 10 cm
Isover Smile Wit Haast geen snijafval als je het ISOVER isolatiemes gebruikt
Isover Smile Wit Keuze uit 3 diktes: 60 & 120 mm (voor renovatie) en 200 mm (voor nieuwbouw)

EEN TOTAALOPLOSSING MET DE JUISTE COMFI TOEBEHOREN

COMFI Tape

COMFI Tape

Je isolatie werkt nog beter als ze luchtdicht gekleefd wordt. Gebruik daarom COMFI Tape om de naden tussen de COMFI SCREEN lucht- of dampschermbanen luchtdicht af te plakken. COMFI Tape bevat geen copolymeeracrylaat, waardoor je dampscherm niet week wordt onder de kleefband. Zo profiteer je nog langer van je isolatie én de bijhorende voordelen.

08712489035658_C1N1

comfi screen

Een dampscherm maakt je isolatie volledig damp- en luchtdicht. Dat is nodig om vochtproblemen te voorkomen. Het vochtregulerend COMFI Screen zorgt voor een droog en gezond binnenklimaat. In de winter werkt het als dampscherm, in de zomer laat het de houten structuur van je dak drogen. Je brengt deze folie makkelijk aan op je COMFI UNI dakisolatie. 

08712489035788_C1N1 (1)

comfi stixx

Hoe je COMFI UNI dakisolatie en het COMFI Screen dampscherm vastmaken onder je hellend dak? Dat lukt vlot met het COMFI STIXX ophangsysteem in gewapend composiet. Je vergrendelt het met speciale PlaGyp-doppen voor een luchtdicht resultaat. Tussen het dampscherm en de gipsplaten is ruimte voorzien voor elektrische leidingen. Zo hoef je niet door je isolatie te boren. Bovendien heb je geen extra houten structuur nodig, waardoor je tijd en (timmer)werk bespaart. 

08712489035610_C1N1 (1)

comfi kit

Om het COMFI Screen dampscherm vast te maken aan de muren, de schouw, het plafond en de vloer gebruik je COMFI Kit. Met deze dichtingskit ben je zeker van een luchtdichte en betrouwbare hechting. Je kan hem zowel binnen als buiten gebruiken, op allerlei soorten materiaal. De kleefkracht is altijd top.

Ga zelf aan de slag!

Ontdek aan de hand van onze praktische tutorial hoe u uw dak moet isoleren in slechts enkele stappen!

 

HubSpot Video

Waar te koop?

Je vindt de producten uit het ISOVER COMFI assortiment bij GAMMA. Zowel voor het isolatiemateriaal als de toebehoren kan je er terecht. Op de verpakking van je COMFI isolatie staat welke toebehoren je erbij nodig hebt, handig!

Ontdek het bij GAMMA